Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 00:08

Комунальний заклад "Нельгівська гімназія"

Меню сайту
Наше опитування
Ви, відвідувач нашого сайту:
Всього відповідей: 91
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 1 » Новорічне диво для школярів
22:07
Новорічне диво для школярів

 В пору новорічних та різдвяних свят усі діти з нетерпінням очікують що ось-ось трапиться диво і здійсняться найзаповітніші мрії, виконаються новорічні бажання. Але саме головне для них - це, звичайно ж, незабутнє свято!

Напередодні Нового року школярі мали змогу потрапити на новорічний мюзикл до міста Приморськ, який не просто подарував школярам новорічний настрій, а й став повчальним для різних вікових груп, і, звичайно ж, цікавим та захоплюючим На дітей чекали казкові персонажі, захоплюючі пригоди, унікальні музичні, танцювальні номери, Яскравою і незабутньою була і сама новорічна вистава, яка подарувала дітям багато радості і дуже сподобалася.

Але на цьому свято для школярів не закінчилось. Наступного дня у рідній школі воно продовжилось новорічним ранком для початкових класів «В гостях у казки» та карнавальним вечором для старших школярів, на якому особливо вразила глядачів гумористична сценка від учнів 7 та 8 класів «У фітнес-клубі». До виступів учні старанно готувались, доклали багато зусиль, за що були нагороджені солодкими подарунками від голови СВК «Україна» Денченка Петра Івановича. Приємно вразило, що жоден з працівників школи не залишився обділеним його увагою. Фермерське господарство «Денченко» підсолодило новорічний настрій працівників школи смачними тортами. Всі були приємно здивовані і безмежно вдячні.

 

  

Колектив Нельгівської школи вітає своїх спонсорів та жителів села з Новим роком та Різдвом Христовим! Напередодні новорічних свят хочемо побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Зичимо міцного здоров’я , успіхів, родинного щастя, достатку і благополуччя! Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

 

Переглядів: 505 | Додав: Стахій
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Друзі сайту
  • ВОКТМС Софіївської СР
  • Освіта в Україні
  • Міністерство освіти і науки України
  • Софіївська сільська рада
  • КЗДО "Світлячок" с. Нельгівка
  • Цікаві факти
    На теле одного человека живет больше живых организмов, чем людей на Земле.

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz