Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 00:21

Комунальний заклад "Нельгівська гімназія"

Меню сайту
Наше опитування
Ви, відвідувач нашого сайту:
Всього відповідей: 91
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 25 » Реалізація інтегрованого навчання засобами бінарного уроку
17:04
Реалізація інтегрованого навчання засобами бінарного уроку

21 березня у третьому класі КЗ «Нельгівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» вчителем початкових класів Степаненко Наталею Іванівною та вчителем англійської мови Авекіною Мариною Сергіївною було проведено відкритий бінарний урок з використанням інтерактивний технологій з елементами гри. На урок було запрошено директора школи Олійник Н. В., заступника директора з навчально-виховної роботи Фастову Л. З., вчителів початкових класів Воленко А. О. та Сливку Г. М., завідувача ДНЗ «Світлячок»  Захаревич К В.

На цьому незвичайному уроці учні спілкувалися та виконували завдання паралельно двома мовами – українською та англійською. На уроці діти закріплювали знання про домашніх і диких тварин. Педагогами було використано різноманітні методи і прийоми, створено інтегровано-розвивальне середовище, де комп’ютер, як засіб, найбільш природно поєднувався з іншими дидактичними засобами. Пізнавальна активність дітей збільшувалася за рахунок привабливості процесу навчання, його емоційної мотивованості, сюжетності. Наталя Іванівна та Марина Сергіївна спонукали учнів самостійно знаходити відповіді на проблемні запитання, вирішувати проблемні ситуації, працювати у парах, відповідати українською та англійською мовами.

Розвивальні можливості уроку були спрямовані на: розвиток процесів сприймання, оволодіння загально навчальними вміннями і навичками, нагромадження індивідуального досвіду з двох предметів. Розвиток уваги, уяви, пізнавального інтересу, формування позитивних  емоцій.

Цей незвичайний урок дуже сподобався дітям та гостям.

 

  

Катерина Захаревич,

завідувач ДНЗ «Світлячок»

Переглядів: 510 | Додав: Стахій
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
  • ВОКТМС Софіївської СР
  • Освіта в Україні
  • Міністерство освіти і науки України
  • Софіївська сільська рада
  • КЗДО "Світлячок" с. Нельгівка
  • Цікаві факти
    В свой День рождения будет веселее, если вспомните, что одновременно с Вами День рождения празднуют ещё примерно 18 млн. человек в мире.

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz