Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 13:57

Комунальний заклад "Нельгівська гімназія"

Меню сайту
Наше опитування
Ви, відвідувач нашого сайту:
Всього відповідей: 91
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 21 » ЗАХОПЛЮЮЧА АНГЛІЙСЬКА МОВА
19:29
ЗАХОПЛЮЮЧА АНГЛІЙСЬКА МОВА

Традиційно, другий рік поспіль, у КЗ «Нельгівська ЗОШ І – ІІІ ступенів» урочисто проходить Тиждень англійської мови. Цього року цікаві заходи тривали з 12 грудня по 19 грудня. Тиждень був насичений різноманітними конкурсами, подіями та заходами. Проведення Тижня англійської мови полягає в тому, що даний вид позакласної роботи з предмету сприяє розширенню й збагаченню навчального, мовного та мовленнєвого досвіду учнів.

Проведення Тижня сприяло посиленню мотивації школярів щодо застосування власних знань, умінь і навичок.

Масове залучення дітей до проведення різних заходів допомогло підвищити інтерес до вивчення англійської мови, що позитивно впливає на підвищення загального культурного рівня учнів.

      Цілями проведення Тижня англійської мови у нашій школі було:

  1. посилити мотивацію учнів до вивчення англійської мови, мотивувати їх до набуття нових знань з предмету, пошуку та подальшому використанню отриманої інформації;
  2. розширити, закріпити та систематизувати мовні знання, збільшити активний словниковий запас учнів;
  3. сприяти вдосконаленню та практичному застосуванню усіх видів мовленнєвої діяльності;
  4. розвивати творчі здібності учнів усіх класів;
  5. розвивати креативне мислення школярів, навички самостійної творчої роботи;
  6. розширити світогляд учнів, надати нову краєзнавчу інформацію про Великобританію, її культуру, традиції тощо;
  7. підвищувати загальний культурний рівень школярів.

         Програма предметного тижня була досить насиченою. Учні мали змогу поринути у багатий світ англійської мови, вшанувати пам'ять видатних діячів англійського народу. Тиждень англійської мови проходив за планом, із яким школярі були ознайомлені заздалегідь, щоб підготуватися. Протягом тижня діти мали можливість переглянути відеофільми про англійських діячів та мультфільми англійською мовою. Учні 5-11 класів підготували інформаційні плакати про англійську мову та Великобританію, а учні початкових класів намалювали малюнки «Думки про Новий рік у Великій Британії».

      Ще в перший день Тижня учні активно долучилися до виконання кросвордів, ребусів, вікторин. Протягом тижня діти писали конкурсні диктанти, вчили пісні англійською, декламували вірші. Між учнями 9 та 11 класів відбувся Брейн-ринг «Britain» та між учнями 5-6 класів КВК. Дуже цікаво 8-класники провели екскурсію Лондоном шести- та семикласникам. В кожному конкурсі, було визначено кращих із кращих.

 

 

      У рамка закриття Тижня англійської мови 19 грудня було проведено свято День Святого Миколая. В святковій програмі були цікаві завдання, танці, пісні. Діти веселилися, співали пісні, танцювали, розповідали вірші, відгадували загадки які принесла Зима на сніжинках, а також дізналися більше про діяння Св. Миколая. Учні дуже відповідально поставилися до підготовки свята. Зал був прикрашений тематичними плакатами, сніжинками, учасники були у відповідних костюмах.

У наш час діти, як і багато років тому, чекають подарунки від Святого Миколая, намагаються бути слухняними, поважати старших, творити добро. Наші діти намагалися бути саме такими, тому Св. Миколай подарував їм чарівний будиночок, який був наповнений смачними солодощами, а також в кінці свята найактивніші класи, учні та переможці конкурсів були нагородженні Грамотами та Подяками.

Авекіна Марина Сергіївна,

вчитель англійської мови

КЗ «Нельгівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Переглядів: 533 | Додав: Стахій
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Друзі сайту
  • ВОКТМС Софіївської СР
  • Освіта в Україні
  • Міністерство освіти і науки України
  • Софіївська сільська рада
  • КЗДО "Світлячок" с. Нельгівка
  • Цікаві факти
    Каждые семь секунд в мире рождается ребенок.

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz