Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 15:01

Комунальний заклад "Нельгівська гімназія"

Меню сайту
Наше опитування
Ви, відвідувач нашого сайту:
Всього відповідей: 91
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 26 » ПОДОРОЖ У КАЗКУ
22:19
ПОДОРОЖ У КАЗКУ

Минула безтурботна пора кожної дитини – літо.
Починається новий навчальний рік. 1 вересня в КЗ «Нельгівська ЗОШ І-ІІІ ступенів» розпочалося зі вручення подарунків від спонсорів для школи та першачків. Але на цьому сюрпризи не закінчились. Щедрість людей, які дбають про всесторонній розвиток дітей – велика, і бажань творити добро багато. Адже від того, як ми будемо виховувати і розвивати наших діток, залежить майбутнє села, а відтак – і держави.

Нельгівські фермери беруть активну участь у житті школярів – дарують подарунки, роблять неочікувані сюрпризи. Так, фермерське господарство «Большов» не вперше дарує учням школи справжнє свято, сповнене незабутніх вражень, позитивних емоцій та почуттів. У квітні цього року керівництво фермерського господарства організувало для дітей та вчителів поїздку у місто Бердянськ на циркову виставу. Школярі були дуже задоволені видовищем, адже не кожна сім’я має змогу самостійно повезти дитину до цирку. Додому вони привезли чимало сувенірів, які будуть їм нагадувати про цю поїздку.

Згадаймо і 1 червня – День захисту дітей, який за участі всіх сільських фермерів організувала Ганна Сергіївна Шлепак. Це було справжнє свято для жителів Нельгівки – малих і дорослих. Виступ аніматорів, різні конкурси, каруселі, смаколики. Навіть дорослі на деякий час відчули себе дітьми.

А 16 вересня на учнів нашої школи чекав ще один, не менш цікавий та казковий сюрприз.

Сонячний суботній день. Біля школи гамірно зібралися школярі, вчителі, дошкільнята зі своїми батьками. Всі вони чекали на двоповерховий красень-автобус, який повезе їх в казкову подорож – до дельфінарію «Немо» та зоопарку «Сафарі». Під’їхав автобус і 89 осіб вирушили до Бердянська.

Незабутні враження отримали діти та дорослі від відвідування дельфінарію «Немо». Феєрична шоу-програма за участі дельфінів та морських котиків полонила увагу всіх присутніх. Вони стали свідками створення картини дельфінами, переглянули акробатичні трюки морських котиків та тренерів із дельфінами, стрибки через жердину, вправи з обручами, м’ячами та кільцями, танець дельфінів. Відвідувачі отримали потужний заряд позитиву. Акторам всі присутні бурхливо аплодували. По завершенні шоу-програми усі охочі змогли сфотографуватись із зірками програми.

  

Емоції ще довго не вщухали, а попереду чекала ще одна подорож - не менш цікава і пізнавальна – до зоопарку «Сафарі».

Зоопарк – маленький світ, в якому панують свої правила та закони. Життя тут незвичайне – цікаве і дивне. Це чарівний куточок природи, де живуть дикі тварини. Захоплення і цікавість світилися в дитячих очах. Деяких мешканців зоопарку діти бачили вперше. Школярі мали змогу прогулятися територією звіриного царства, власноруч погодувати деяких тварин, погладити їх, а також сфотографуватися. Дуже цікаво було спостерігати за зовнішнім виглядом, умовами життя та поведінкою зебр, жирафів, білих вовків, альпак та інших тварин. Побачили чимало рідкісних птахів. Павичі вражали своєю поважною ходою по пташиному дворі разом із цікавими курочками рідкісних порід. Захоплені дітлахи були і від смішних мавпочок, які гралися, неначе діти на прогулянці. Велика кількість яскравих клумб, оформлених в сучасному стилі, прикрашали всю територію парку, надаючи йому неймовірну казковість.

Наприкінці екскурсії емоції переповнювали дитячі душі і серця, слова вдячності учні нашої школи залишили в «Книзі відгуків».

За дивовижну, повністю безкоштовну казку від батьків, учнів та вчителів хочемо висловити найтепліші та щирі слова вдячності організаторам поїздки.

Дякуємо Ганні Сергіївні Шлепак - головному організатору цієї поїздки, яка все продумала до дрібниць: комфортний автобус, квитки, обід для всіх; а також Большовій Наталі Семенівні – голові ФГ «Большов», Большову Сергію Миколайовичу, Шлепаку Миколі, які також протягом всієї екскурсії були поруч.

Спасибі вам велике, людське за вашу турботу. Добре, що є такі люди, які думають та турбуються про дітей, приносять радість в їх життя. До речі, коли висловлювали слова подяки організаторам поїздки, то вони, загадково усміхаючись, відповіли: «Чекайте нових пригод»…

 

Учасники навчально-виховного процесу

КЗ «Нельгівська ЗОШ І-ІІІ ступенів»

Переглядів: 618 | Додав: Стахій
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Друзі сайту
  • ВОКТМС Софіївської СР
  • Освіта в Україні
  • Міністерство освіти і науки України
  • Софіївська сільська рада
  • КЗДО "Світлячок" с. Нельгівка
  • Цікаві факти
    Молния в 5 раз горячее чем поверхность солнца.

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz