Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 29.04.2024, 05:23

Комунальний заклад "Нельгівська гімназія"

Меню сайту
Наше опитування
Ви, відвідувач нашого сайту:
Всього відповідей: 91
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Січень » 2 » Вже Новий рік планетою крокує…
10:26
Вже Новий рік планетою крокує…

Новоріччям  відлунюють  добрі серця!

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

          Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов'язково здійсниться. Існує думка: як зустрінеш  свято Нового Року так його і проведеш. Незважаючи на те, що погода не новорічна: за  вікном падає не пухнастий сріблясто-білий сніг,а  ллє дощ як із відра,але на настрій дітей ніяк це не вплинуло. Радісний, святковий настрій не обминув  Нельгівську загальноосвітню школу І – ІІ ступенів.

  Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну секунду. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво-казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Чекали і дочекались! Напередодні канікул у школі відбулися Новорічні свята для учнів початкової школи, учнів 5-9 класів . У цікавій формі пройшло новорічне свято для учнів старшої школи «Нельгівська школа має таланти» яке підготували Желябін Н.А. та  Романішина  Н.І., яка провела цікаві ігри для дітей,  де  із задоволенням  приймали участь  учнів , ставши учасниками  цього шоу. Учні отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах . 

          А яким цікавим та яскравим стало Новорічне свято коли до дітей під  пухнасту красуню- ялинку   із солодкими подарунками завітали  представники СВК «Україна» . Привітавши присутніх зі святом, побажали  всім міцного здоров’я, миру та злагоди , щоб усі мрії у новому році здійснилися. Директор школи Олійник Н.В. також до присутніх звернулася із вітальними словами.

          Найменші учні нашої школи з нетерпінням чекали появу Діда Мороза та Снігуроньки. Зустрілися з казковими героями, співали новорічні пісні, танцювали біля ялинки, брали участь у веселих конкурсах. Кожен клас підготував свої новорічні номери як доповнення до казкового дійства. 

Для учнів 1-4 класів СВК «Україна» теж приготували  солодощі, які вручала директор школи Олійник Н.В. Щиро дякуємо  від шкільної сім’ї  СВК «Україна»  під керівництвом Денченка П.І. та спілці приватних  підприємців  ,які надали смачні солодкі подарунки для проведення свята Нового року.

  Щиро дякуємо  від шкільної сім’ї  СВК «Україна»  під керівництвом Денченка П.І. та спілці приватних  підприємців, які надали смачні солодкі подарунки для проведення свята Нового року.

Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нам.  

          Усі заходи, проведені у нашій школі, подарували море позитиву, море дитячих усмішок та гарний передноворічний настрій. Відгомін цього свята зігріватиме серця дітей увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

З Новим роком!

 

 

 

Переглядів: 486 | Додав: nata06121966
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Друзі сайту
  • ВОКТМС Софіївської СР
  • Освіта в Україні
  • Міністерство освіти і науки України
  • Софіївська сільська рада
  • КЗДО "Світлячок" с. Нельгівка
  • Цікаві факти
    Венера единственная планета Солнечной системы, вращающаяся против часовой стрелки.

    Copyright MyCorp © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz